Korábban nagyon hullott a hajam illetve izületi fájdalmaim is voltak. Gondoltam megpróbálom. Két hónapja szedem a Multilady-t és nem fáj semmi, jobb a mozgásom, így könnyen megy a házimunka is. Rendszeresen szedem, egyet reggel egyet este.

Azóta sokkal jobb a közérzetem, kevésbé érzem a fájdalmakat, csak annyit mondhatok: köszönöm!

Katalin 55 éves, Békéscsaba

 

 


Azt hiszem a szemeim is megerősödtek mióta szedem, és jobb az idegrendszerem. A legegészségesebb embernek is azt ajánlom, hogy vegye meg és használja, mert nagyon nagyon nagyon jó.

Piroska 67 éves, Sopron

Korábban rendszeresen görcsölt a lábam, és azt tapasztalom hogy ez megszűnőben van. Több energiát érzek magamban, jobb a közérzetem, összességében jobb lett az életem. Nem utolsó szempont, hogy nem kell egy maréknyi vitamint összeválogatni reggelente, egy-egy tabletta multilady mindezt kiváltja.

Ma már a lányommal együtt szedjük a Multiladyt. Mindketten tele vagyunk energiával.

Zita 64 éves, Dunaújváros


Sosem szedtem étrend-kiegészítőket. Leginkább a kezemmel voltak gondjaim korábban, fájtak az izületeim, ezért választottam a Multilady-t. Sokkal jobban érzem magam azóta.

Ibolya 52 éves, Szolnok


Sajnos már több komoly műtéten is túl vagyok, de azóta nincsen különösebb problémám. A térdem se fáj úgy, jobban tudok menni, és ami a legfontosabb, a csontjaim sem fájnak úgy mint korábban. Mindenkinek ajánlom aki hisz benne!

Mária 71 éves, Budapest


Az az igazság, hogy ha valaki külön készítményben egyenként veszi meg ezeket a vitaminokat, az rengeteg pénzbe kerül. Ezt nem engedhetem sajnos meg magamnak. Szerencse hogy itt a Multilady, mert ebben minden benne van ami a szervezet egyensúlyát biztosítja. Első pillanattól kezdve rendelem.

Edina 55 éves, Szeged


Nagyon jó kombináció! Körülbelül 2-3 héttel ezelőtt vettem meg a feleségemnek, hogy ne kelljen egyszerre annyi féle tablettát szednie. Kellemesen csalódott ő is, én is. Napi 10 tablettát helyettesítünk így egyetlen kapszulával. A biztonság kedvéért az orvos véleményét is kikértem, aki ugyancsak jó szívvel ajánlotta.

József 64 éves, Badacsony


Nagyon egészségesen étkezem, a koromhoz képest aktív is vagyok, így a Multilady nálam inkább egyfajta biztosíték arra, hogy biztosan megkapjon mindent a szervezetem, amire szükségem van. Ár-érték arányban verhetetlen!

Erzsó 58 éves, Nagykáta


Az egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell egy vödör víz, ahhoz, hogy minden fontos vitamint különféle tablettákban bevegyek. Külön öröm számomra, hogy nem csak az egészségemnek, de a szépségemnek is jót tesz. Amióta szedem, a körmeim újra olyan fényesek, mint 20 éves koromban voltak.

Ildi 47 éves, Budapest


Az elmúlt 10 évben legalább 20 féle multivitamint kipróbáltam… Soha, semmilyen különbséget nem vettem észre! Amikor felfedeztem a Multiladyt azt mondtam, hogy jó, adok a piruláknak még egy esélyt, egy utolsót. Kipróbáltam hát, és körülbelül egy hét elteltével nem hittem el, hogy mennyi extra energiám lett. Gondolkodtam, mit csináltam másképp… Aztán eszembe jutott, hogy étrendkiegészítőt váltottam. Szerencsére utoljára!

Klári 67 éves, Kiskunhalas


Egykori gyógyszertári dolgozóként nagyon szimpatikus volt a vitaminok és ásványi anyagok kombinációja ebben a termékben. Nagyon jó, hogy a napi adag egy tablettával bevehető, csak ajánlani tudom!

Lenke 68 éves, Győr


A második szülésem után komoly hajhullástól szenvedtem! Félelmetes volt! Biztos voltam benne, hogy az lesz a vége, hogy megkopaszodok. Közel fél éve szedem ezt a terméket, és ha elsőre nem is volt drámai a változás, de a hónapok alatt fokozatosan javul a helyzet! A hajhullásom megállt, sőt! Már tele vagyok babahajakkal, elmondhatatlanul boldog vagyok!

Andi 36 éves, Szeged