Tájékozódjon az oldalunkon jelenleg elérhető fizetési- és szállítási módokról, továbbá ezen szolgáltatások működéséről.

Fizetési módok

Áruházunkban utánvéttel történő fizetésre van lehetőség. 

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetés esetén a vásárló a kézbesítőnek, készpénzben az áru átvételekor fizet. Megrendelését átvételkor készpénzzel vagy kártyával fizetheti ki a GLS futárnak.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár-folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

A vásárolt terméket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A megrendelt termék átvételére a fogyasztó a következő lehetőséget választhatja: 

Házhoz szállítás

Magyarországon belül (1-2 munkanap)   

Csomagolási és Szállítási díj: 

Magyarország területén belül: 1.790 Ft (ÁFÁ-t tartalmazza)

Magyarországon belül a terméket az GLS, azaz a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. fogja kiszállítani a megadott címre, a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül. A kiszállítás hétköznap és munkaidőben, 8-17 óra között történik. A futár kétszer próbálja meg kézbesíteni a rendelést a megadott címre. Ha másodjára sem sikerül a csomagot kézbesíteni, a csomagot visszaküldik hozzánk. Mielőtt csomagját kézbesítjük, e-mail és SMS (amennyiben rendelésnél vagy regisztrációnál mobiltelefon számát megadta) értesítést kap. Az SMS-ben/e-mailben megkapja a kézbesítés körülbelüli várható időpontját (3 órás időkeret) valamint a futár telefonszámát. Lesz lehetősége módosítania kézbesítés időpontját a futárral. Ha érdeklődni szeretne csomagja hollétéről, kapcsolatba léphet a futárszolgálattal a 06-29-88-67-00 telefonszámon, vagy írja be csomagkövetési számát ide: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

Utánvétes fizetés esetén, más is átveheti a csomagot, és nem kell írásos meghatalmazást felmutatnia. Ebben ez esetben a csomag adatai (megrendelő neve, webáruház neve, termék neve, fizetendő összeg, vonalkód) közül legalább kettőt tudnia kell, hogy pontosan beazonosítható legyen.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.