Gratulálunk a megvásárolt termékekhez! Amennyiben mégis úgy döntene, hogy visszaküldené a megvásárolt termékeket, úgy a csomag átvételétől számított 30 napos visszaküldési garanciát biztosítunk.

Ha több mint egy terméket vásárolt, csak azt küldje vissza, amivel nem elégedett. Ez nem érvényes arra az árura, amelyet ajándékba adtunk (ebben az esetben a megrendelt terméket és az ajándékot is vissza kell küldenie).

Fontos, hogy a terméket eredeti állapotában küldje vissza. A termék vételárának visszatérítése az Ön által választott módon 14 napon belül történik. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. További információért hívja a 06 1 435 9939  ügyfélszolgálati telefonszámot hétköznap 9.00 és 17.00 óra között. 

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne oldalunkkal, termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06 1 435 9939 -es telefonszámon hétköznap 9 és 17 óra között vagy emailen az ugyfelszolgalat@multilady.hu címen. Ugyanezen a telefonszámon további információkat tudhat meg termékeinkről is. Várjuk hívását, érdeklődjön kollegáinknál!