A modern világ szellemileg és fizikailag egyaránt stresszhatásnak teszik ki a szervezetet.

Napjaink egyik leggyakrabban használt szava a stressz. A modern nő nap mint nap számtalan mentális feszültséggel és stresszel szembesül. Helytállni a munkában, vezetni a háztartást, szerető feleségnek és példás családanyának lenni óriási szellemi nyomást jelent.

Környezetünkben a légszennyezés, a napsugárzás és az ózon pedig fizikai stresszhatásnak teszik ki a szervezetet. Nagyon fontos ezért gondoskodnunk testi és lelki épségünkről egyaránt.

A MultiLadyben található antioxidáns komplexnek köszönhetően a szervezet sikeresen veheti fel a harcot a stressz okozta káros hatások ellen. A C-vitamin, az E-vitamin, a szelén és a cink hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A C-vitamin nagyon hatékony fegyver a nők számára a stressz ellen. Amikor ugyanis a szervezet stresszhatás alatt van, a mellékvesék a C-vitamint használják fel a kortizol termelésére. Amennyiben a szervezet nem jut elengedő C-vitaminhoz, akkor a női szervezet nem képes megbirkózni a stresszel, és ez az immunrendszer gyengüléséhez vezet. A C-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a test szöveteinek növekedéséhez és regenerálódásához.

Az E-vitamin híres antioxidáns tulajdonságairól, így védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, és fokozza az immunrendszer ellenálló képességét. Az E-vitamin ezáltal szintén hatásos ellenszer a stressz ellen. Az E-vitamin hozzájárul ahhoz, hogy elkerülje a szív- és érrendszeri megbetegedéseket és a rákot.

A szelén egy olyan antioxidáns, amely megakadályozza a sejtkárosodást a szervezetben, csökkenti a szívbetegségek és a mellrák kialakulásának kockázatát, valamint védelmet nyújt a nehézfémek toxikus hatásai ellen.

A cink szintén nagyon fontos elem a nők étrendjében. A megfelelő cink bevitel létfontosságú az immunrendszer számára, amely a stressz szabályozásának fő központja az emberi szervezetben. A cink hiánya fáradtságot okoz, lassítja a sebgyógyulás folyamatát, és inzulin rezisztanciához vezethet.

A MultiLady antioxidáns komplexe segít Önnek megőrizni egészségét, védi és ellenállóbbá teszi immunrendszerét, támogatja mentális és fizikai jólétét, hogy élete stresszmentes legyen.