A megfelelő támogatással minden könnyebb! Ide tartozik egészségünk támogatása is. A MultiLady ezért egy komplex, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, gyógynövény-kivonatokat és Koenzim Q10-et tartalmazó étrend-kiegészítő felnőtteknek, kifejezetten nők számára kifejlesztve.

Mindennapi aktivitásunk megőrzéséhez a testnek és a léleknek is támogatásra van szüksége. A MultiLady különleges összetételének köszönhetően megadja ezt a támogatást, így segít, hogy egészséges és boldog életet élhessünk. A mindennapi aktivitással szervezetünk vitaminokat és ásványi anyagokat használ fel, ezért nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel biztosítása szervezetünk számára. A mai felgyorsult világban az emberek döntő többsége tápanyag-szegény ételeket fogyaszt, amelyek nem, vagy csak csekély mennyiségben tartalmazzák az alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat. A nem megfelelő táplálkozás pedig hosszú távon súlyos következményekkel járhat. Az étrendkiegészítők és multivitaminok, mint a MultiLady, így kiváló és egyszerű megoldást nyújtanak arra, hogy táplálkozási hiányosságainkat pótoljuk.

A női egészség támogatása

Míg számos dolog az életben előnyös mind a férfiak, mind a nők számára, a női testnek különböző igényei vannak a táplálkozás és a vitaminok tekintetében. A két nem tápanyag igényei ugyanis teljesen mások. A női szervezetet speciális hatások érik élete során, amelyek speciális szükségletekkel járnak.

Gondoljunk csak a terhességre és a szoptatásra! Ezek a kizárólag nőket érintő állapotok felfokozott tápanyagszükséglettel járnak. Vagy vegyük a csontritkulást és az emésztési panaszokat, amelyek köztudottan leginkább a nőket veszélyeztetik.

Minden nőben van tehát legalább egy közös dolog, függetlenül a korától, magasságától, súlyától vagy az aktivitási szintjétől: bizonyos tápanyagokra fokozott szükségünk van, amelyeket testünk nem termel, de a megfelelő működéshez elengedhetetlenek. Ezek megfelelő pótlásához járul hozzá a MultiLady, amely minden fontos vitamint, ásványi anyagot és létfontosságú nyomelemet, valamint gyógynövénykivonatokat és Koenzim Q10-et is tartalmaz.

Komplex étrend-kiegészítő nőknek

A MultiLady ezért egy olyan komplex étrend-kiegészítő, amelyet a nők számára a legfontosabb egészségügyi szempontok alapján, a legújabb táplálkozástudományi eredményeknek megfelelően orvosok, gyógyszerészek, alternatív- és természetgyógyászati szakemberek állították össze.

A fejlesztések eredményeként megszületett egy modern formula, amely hozzájárul az Ön mindennapi egészségéhez és jó közérzetéhez.

Ismerje meg, mennyi mindenben támogatja egészségét a MultiLady!