A nők életében a menopauza számos tünettel jár, ilyenek például a romló memória vagy a keringési rendellenességek.

A MultiLady Ginkgo biloba tartalmának köszönhetően enyhítheti ezeket a tüneteket. A több ezer éve használt Ginkgo növény népszerű szerte a világon rendkívül pozitív hatásai miatt. Hatékony gyulladáscsökkentő, antioxidáns, segíti a vérlemezek képződését, flavinoid tartalmánál fogva értágító, javítja a kiserek működését, a szív, az izomzat és a bőr vérellátását.

A legújabb kutatások szerint a Ginkgo biloba jótékonyan támogatja a jobb kognitív funkciókat, a pozitív hangulatot, megnöveli az energiaszintet. Javítja a memóriát és képes csökkenteni számos más, krónikus betegséggel kapcsolatos tüneteket – például az asztma tüneteinek enyhítésére az egyik legtermészetesebb gyógymód, vagy hatásos az ADHD-s, figyelemzavaros gyermekek és a demencia kezelésében is.

A MultiLadyben található Ginkgo biloba a nők számára valóságos csodaszer, hiszen nem csupán a menopauza tüneteit enyhíti, de csökkenti a premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteit, mérsékli a migrént, és számos olyan súlyos betegség megelőzésében fontos szerepet játszik, amelyek elsősorban nőket érintenek.