Ki ne áhítozna gyönyörű és egészséges hajra, bőrre, körmökre? Ismerje meg, hogyan támogatja a MultiLady bőre, haja és körmei egészségét és szépségét!

Bőrünk testünk legnagyobb szerve, így bizonyára Önnek is fontos, hogy bőre mindig ápolt és egészséges legyen. Az egészséges bőr, haj és körmök egészsége így megjelenésünk és ápoltságunk alapvető elemei. Azon túl, hogy az önmagunkról való gondoskodás növeli az önbecsülésünket és a magabiztosságunkat, az ápolt megjelenés környezetünk számára is sokat elmond rólunk anélkül, hogy megszólalnánk.

Ahhoz, hogy bőrünk ragyogó, hajunk fényes és körmeink egészségesek legyenek, nem elég csupán a kozmetikumokra hagyatkoznunk, hiszen testünk ezen részeit belülről is táplálnunk kell. Ahogy a mondás is tartja: „Az vagy, amit megeszel.” Szervezetünk életünk során több millió hám-, köröm- és hajsejtet termel. Az élelmiszerekben lévő nyersanyagokat keratinná alakítja, amely egy igen fontos fehérje, hiszen ez adja hajunk, bőrünk és körmeink alapvető építőelemét.

A MultiLady az alábbi összetevőkkel biztosítja bőre, haja és körmei egészségét:

  • A MultiLady Likopint tartalmaz, amely egy igen hatékony antioxidáns, általában a vörös gyümölcsökben és zöldségekben fordul elő. Hatásosan csökkenti szervezetünk idő előtti öregedését, meggátolva a ráncok kialakulását. Csökkenti a bőr tónusának elváltozását, puhábbá teszi azt és elősegíti az új bőrsejtek növekedését.
  • Az E-vitamin elsődleges feladata a bőrben a szabad gyökök okozta károsodások megelőzése, ezért szintén hatásos fegyver a ráncok ellen, hiszen fontos szerepe van a kollagén termelésben is, ami egy olyan kötőszövet, amely bőrünk rugalmasságáért felelős. Az E-vitamin a Likopinhoz hasonlóan segíti az új bőrsejtek növekedését és felgyorsítja a sejtek regenerálódását is. Az E-vitamin számos körömproblémára nyújt megoldást, megfelelő mennyiségű fogyasztásával többek között a sárguló körmök ellen is hatékony fegyver.
  • Az A-vitamin a bőrszövetek karbantartásáért és javításáért felelős. Normalizálja a bőr állapotát, így hatékony segítséget nyújt a hámló bőr elleni harcban, de az UV-védelem biztosításában is fontos szerepe van. Az A-vitamin hiány következtében körmei megkeményednek és kiszáradnak.
  • A legenda szerint az indiánok a C-vitaminban gazdag rózsaszirmokból készített pasztával hidratálták és óvták bőrüket. A MultiLady C-vitamin tartalma hozzájárul ahhoz, hogy bőre feszes, egyenletes felszínű és fiatalos maradjon. Kutatások szerint a leégés megelőzésében is komoly szerepe van, így csökkenti a bőrrák kialakulásának esélyét is. Antioxidáns tulajdonságai révén elősegíti az egészséges hajnövekedést, és növekedésre ösztönzi a hajhagymákat. A C-vitamin a kollagén termelés szempontjából is igen fontos, ami a haj szempontjából is elengedhetetlen fehérje.
  • A niacin (más néven B3-vitamin) tágítja az ereket, és serkenti a véráramlást, ami lehetővé teszi, hogy a sejtek több oxigént és tápanyagot szállítsanak a szőrtüszőkhöz. A niacin segít megvédeni a bőrsejteket a nap okozta károsodások ellen. Hiánya különféle bőrbetegségekhez és problémákhoz vezethet.
  • A biotin (más néven a B7-vitamin) létfontosságú B-komplex vitamin hajunk növekedése szempontjából, fontos szerepet játszik az aminosavak előállításában, melyek a fehérjék, így a keratin alapeleme is, amelyből hajunk és körmeink épülnek fel. Biotin a hajhagymák és szőrtüszők egészséges működését is támogatja, elősegítve ezzel a fényes és dús hajat, valamint az ellenállhatatlan szempillákat.
  • A cink alacsony koncentrációja a szervezetben hajhulláshoz vezethet, hiszen nagyban fokozza a szőrtüszők egészségét, meggátolja azok elhalását és felgyorsítja a haj növekedését. A cink hiánya a körmökön is megmutatkozhat, fehér foltok formájában. Csökkenti a körmök töredezettségét és felgyorsítja a körömnövekedést.
  • A Koenzim Q10 a természetben előforduló, zsírban oldódó antioxidánsként fontos szerepet játszik a szervezetben a sejtkárosító szabadgyökök elleni küzdelemben. Természetes formában megtalálható a bőrünkben, azonban korunk előrehaladtával, valamint bizonyos gyógyszerek alkalmazása során szintje egyre csökken szervezetünkben, így nekünk kell gondoskodni a megfelelő utánpótlásáról. A MultiLady Koenzim Q10 tartalma miatt valóságos csodaszer az öregedés elleni harcban, csökkenti a finom ráncok kialakulásának esélyét, továbbá óvja bőrünket a napsütés okozta károsodásoktól is. Dermatológusok szerint a Koenzim Q10 nemcsak fiatalítja a bőrt, de képes visszaállítani szervezetünk biológiai óráját is.