Dr. Hilf Klára orvos beszél a MultiLady étrendkiegészítő előnyéről

23 éve foglalkozom orvos-természetgyógyászati módszerekkel, amelyek gyakorlása mellett folyamatosan továbbképezem. Előzőleg körzeti orvos voltam Erdélyben 10 évig. Azért döntöttem amellett, hogy elrugaszkodom valamelyest a hagyományos medicinától, mert én magam nagyon beteg voltam. Asztmás voltam és túlreagáltam, vagyis tévesen reagáltam a gyógyszerekre, a szteroidokra, amiket abban az időben erre használtak.

A biorezonancia szerepe a gyógyászatban

A biorezonanciának egyik előnye az, hogy meg lehet állapítani, hogy ha nyomelem, ásványi anyag, vagy vitaminhiány áll fenn, illetve pontosan melyikek hiánya. Emellett lehetőség van arra, hogy le lehet mérni a szervezet rezgésszámát és az adott szer rezgésszámát, amit javasolunk.

Igyekszünk azokat kiválasztani, amelyek legalább 80%-ban rezegnek az egyénnel, mert az azt jelenti, hogy a felszívódás, a hasznosítás jobb lehet. Így, hogyha több embernél tesztelünk, mondjuk egy fajta vitamint vagy egy fajta nyomelemet vagy bármilyen más gyógyszert, amit szed, akkor óriási segítség, hogy tudjuk, hogy nem fenyegeti valamilyen mellékhatás vagy túladagolás.

Hozzáteszem, hogy ez egyébként sem jellemző, mert általában olyan nagy mennyiséget nem szokás szedni, illetve nem is célszerű. Minden esetre nagy segítség, hogy például teszteljünk egy termékfajtát vagy, hogy kinek a mi a legjobb. Így mindig azt javasolhatjuk, ami az adott páciensnek a lehető legjobb.

A Multilady előnyei a többi étrend-kiegészítővel szemben

A Multilady annyival jobb a piacon elérhető étrend-kiegészítőknél, hogy itt nem külön kell szedni a vitaminokat, az ásványi anyagokat, és alkalmazni a növényi terápiát, hanem valahogy úgy egybehozták ezt a terméket, hogy komplex megoldást nyújt. Hiszen szinte minden második embernél fennáll az, hogy a telítetlen zsírsavak, a B-vitaminok, a felszívódás miatt alacsonyabb szinten működnek.

Mostanság már az ételek sem annyira gazdagok például szelénben, mivel a föld már sokkal szegényebb, így a Multiladyvel ezt is lehet pótolni, ha szükséges. A Multiladynek szerintem az az előnye, hogy egybe, egy tablettába van sűrítve minden nyomelem, vitamin és más természetes anyagok kivonata, mint például a szűz olívaolaj, a bór kivonat, illetve azok az anyagok, amelyek amellett, hogy alátámasztják az immunmunkát, ugyanakkor fiatalítanak is, mint a melatonin, vagy a rezveratrol.

Nagy a tárháza a lehetőségeknek

A legjobb, ha a számítógép javaslatainak megfelelő készítményeket ajánljuk, mert ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy gyorsan hat és elérjük azt az eredményt, amit szeretnénk. A kálcium, a magnézium és a cink felszívódása, hasznosítása a rendszerekben például nagyon fontos, illetve ezek arányai, hiszen ezek határozzák meg igazából a K-vitamin hasznosítását, ami a szívizom működése szempontjából nagyon fontos. A kálciumot ugye, sokszor hiába is viszünk be sokat a szervezetünkbe, mégsem oda épül be, ahova kellene – a csontokba – hanem máshol halmozódik fel: az érfalakban vagy az ízületek mentén.

Egy csomó lehetőség van, számtalan termék közül lehet válogatni, éppen ezért nagyon fontos, hogy a multivitamin tartalmazzon szilíciumot is más nyomelemek mellett, mivel ez is segíti a jobb kálcium felszívódását. Sőt mivel a Multilady esetében a kálcium rendszeresen és jól épül be a csontokba, így az ízületekre, izomzatra is hat.

A Multilady-t tudom jó szívvel ajánlani, hiszen egy olyan termék, amely elég egyszerű, viszont tartalmazza a legszükségesebb vitaminokat, nyomelemeket és természetes anyagokat, amelyek hiányai a legsűrűbben fordulnak elő az embereknél.

Miért fontos a vitaminok szedése?

Azért fontos a vitaminok szedése, mivel annyira megváltoztak a mai táplálkozási szokások, a táplálék előállítása és átváltása, illetve a különböző ételfajták kombinálása, hogy hiába fogyasztunk több minőségi élelmet, attól még nem biztos, hogy a vitamin- és nyomelem tartalma megfelelő.

Részben azért jó, hogyha bizonyos vitaminokat adagolunk, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy évtizedek során sajnos egyre kevésbé szívódnak fel például a B vitaminok. Egyre több az allergénekre való túlreakciók is, ezért a B5 vitamin elengedhetetlen, hogy támogassa a mellékvesét és csökkentse a hisztamin termelését.

Az évek során sajnos tapasztaljuk, hogy a vitaminok egyre alacsonyabb szinten hasznosulnak és épülnek be. Ezért, ha már van egy ilyen rendszerünk és tudjuk mi a hiány és mit lehet pótolni célzottan és mivel lehet jobbá tenni, akkor ezt meg kell tenni, akár megelőzés céljából, akár kezelés céljából. Hiszen az mindig segít, hogy az immunrendszer jobban működjön és ha vannak hiányosságok, amiket bepótolunk, az egy jobb energiaszintet biztosít.

A Multilady nem csak az egészségre, de a szépségre is hat

A mai világban a hajhullások garmadáját tapasztalhatjuk, a pajzsmirigyek befolyásolása és a számítógépek miatt pedig nagyon sok sugárterhelésnek vagyunk kitéve. A bőr az, ami leginkább megszenvedi a napkitöréseket illetve ez a testünknek az a része, ami a legtöbb mindennek van kitéve: kémiai anyagok, mosószerek, szappanok stb. Ezekre is felhívjuk a figyelmet, hogy ha van egy túlreakció, akkor azt lehet helyettesíteni egy másik termékkel, amire már nem annyira reagál rosszul a szervezet és akkor már az is egy nagyon nagy segítség.

Nagyon fontos, hogy a multivitamin tartalmazzon szilíciumot is más nyomelemek mellett, mivel ez is segíti a jobb kálcium felszívódását, mivel a kálcium rendszeresen és jól épül be a csontba, az ízületekre, izomzatra is hat. Leginkább a méreganyagok bejutása miatt tud a K-vitamin a rendszerben csökkenni. Ha ezt látjuk, akkor mindenképp oda kell figyelni, nem csak a K-vitamin bevitelére, hanem az arányokra is. Fontos, hogy a kálcium, a magnézium és a cink arányban legyenek ezzel, hogy ne tudjon ártani.