K vitamin - Védelem az érelmeszesedés és a csontritkulás ellen

A koncentrált K vitamin bevitel egy új lehetőség, mellyel hozzájárulhatunk csontjaink egészségéhez. Napjainkban számos új kutatás eredménye mutatta ki, hogy a D vitamin mellett a K vitamin segít a kalcium megfelelő felszívódásában.

Elvileg persze a táplálékkal bevitt és a bélbaktériumok által termelt K vitaminnal elvan az ember, de ezt gondoltuk sokáig a D vitaminról is. Mivel a nyugati táplálkozás a bélflórát is tönkreteszi, és a kor előrehaladtával a bevitt vitaminok felszívódásának hatékonysága is romlik, ezért a gyakorlatilag túladagolhatatlan K vitaminból inkább többet, mint kevesebbet.

 

Napjaink egészségügyi kutatásai a vitaminok terén újabb és újabb hatásokat igazolnak, melyek  egyesek számára az életet is jelenthetik. Például vannak vitaminok, amelyek létezéséről csupán 10 éve tudunk, de az új vizsgálatok tükrében olyan komoly öregedés-ellenes hatást mutatnak, amelyek messze túlmutatnak az adott anyagok eredeti indikációján.

A normál öregedés folyamatának jellemzője, hogy a lágyszövetek, mint a szívbillentyűk, mirigyek és vérerek, testszerte elmeszesednek. Tévesen azt lehetne hinni, hogy a táplálkozással bevitt kalcium ennek az oka. De épp ellenkezőleg áll a dolog. A magyarázat erre az ellentmondásra az, hogy a kalciumhiányra a szervezet a csontok lebontásával válaszol, és így a lágyszövetek elmeszesednek. Ahogy öregszünk, fokozatosan veszítjük el a kalcium egyensúly fenntartásának képességét, mely hosszútávon súlyos szövődményekhez is vezethet. Jó tudni, hogy egy drága tápanyag, a K vitamin, hozzájárul a szervezet kalcium-egyensúlyának fenntartásához.

De akkor miért nem használjják a K vitamint a gyógyszeriparban?

A válasz - MERT DRÁGA

Embertelen. Könyörtelen.

A Multilady megalkotásakor a kutatócsoport célja az volt, hogy egy olyan segítséget hozzanak létre, amely mögött emberséges szándék lakozik. Nem lehet pénz kérdése az egészség. Olyan étrend-kiegészítőt készítettünk, ami valóban használ. Súlyos teher az emberek vállán az öregkor, amit éppúgy nem kerülhetünk el, mint magát a halált. De még maga az öregség is sokak számára később köszönt be s könnyebben is viselhető – hála a MultiLadynek, ami tartalmazza a napi K vitamin adagot, hogy Ön valóban tegyen az egészsége érdekében.