A fáradtság, kiégettség, túlhajszoltság kedélyállapotunkat és teljesítő képességünket is negatívan befolyásolja.

Mindannyian törekszünk a rendszeresség és a napi rutin kialakítására és megtartására, azonban a mai, felgyorsult világban az élet gyakran váratlan eseményekkel borítja fel terveinket.

Estére már alig bírja nyitva tartani a szemét? Gyakran álmodozik arról, hogy munka után hazaérve csak eldől a kanapén a tv előtt?  A folyamatos fáradtság, kiégettség, túlhajszoltság érzete nem csak kedélyállapotunkat befolyásolja, hanem teljesítő képességünkre is rendkívül rossz hatással van.

A MultiLadyben található ginzeng az egyik leghatékonyabb természetes teljesítményfokozó szer, amelyet már évezredek óta használnak erre a célra. A modern gyógyászatban is számos tanulmány alátámasztotta már, hogy a ginzeng kiváló teljesítménynövelő hatással rendelkezik.

A MultiLadyben található ginzeng:

  • Stimulálja a fizikai érzékelést és késlelteti a mentális és fizikai fáradtságot.
  • Serkenti az inzulintermelést és csökkenti a vércukorszintet, így stabilizálja az energiaszintet.
  • Az összkoleszterinszint csökkentésével és a jó koleszterin (HDL) növelésével a szívre is jó hatással van.

Az idegeskedés és a stressz hatására csökkenni kezd a szervezet szerotonin szintje, ami a hangulatunkért felelős. Ilyenkor eluralkodhat rajtunk a félelem és a depresszió, motiválatlannak érezhetjük magunkat. A ginzeng szabályozza a dopamin és a szerotonin termelését, így hozzásegítve szervezetünket a „boldogsághormonokhoz” és a „hangulathormonokhoz”. 

A sportolók körében is igen népszerű, hiszen nem csak késlelteti a fizikai és mentális elfáradást, hanem javítja az izmok állóképességét, és fokozza a zsírégetést is.

A MultiLadyben is megtalálható ginzeng ezen kívül számos egészségügyi előnnyel is jár. Javítja a keringést az oxigénfelvétel és megkötésének javításával, és csökkenti a vércukorszintet. Erősíti az immunrendszert, hatásos védelmet nyújt az influenza ellen.