MultiLady - Prémium Immunerősítő MultiVitamin 2 + 1  AJÁNDÉK

10.940 Ft

Életminőséget javító termék

1 havi egészséget most mi állunk!

2 + 1 Ajándék


MultiLady -Prémium Immunerősítő MultiVitaminMultilady Prémium Immunerősítő MultiVitamin eltér a piacon elérhető étrend-kiegészítőktől, hiszen nem szükséges külön szedni vitaminokat, ásványi anyagokat, és alkalmazni növényi terápiát, hiszen komplex megoldást nyújt. 

Product image

Óriási kínálat szépségápolási termékeinknél

Nők millióinak életét könnyebbítheti meg a
Multilady "Viszlát Menopauza" kapszula, amely már napok alatt komoly javulást hoz a menopauza során jelentkező hőhullámok esetében.

A Multilady Viszlát Menopauzát használó nők esetében rövid időn belül jelentős mértékben a negyedére csökkentette a hőhullámok előfordulási gyakoriságát, ezzel együtt pedig az érintett nők koncentrációs képességét és alvásminőségét is szignifikánsan javította.*
 *érzékelt benyomás a termékről az ügyfélszolgálathoz beérkező vásárlói visszajelzések alapján

Product image

"Viszlát Menopauza" hormonmentes gyógynövény kapszula a könnyed változókorért, 60 kapszula
Kedvezményes Ajánlat
2.990 Ft
Quantity

Éljen az Ajánlattal

Megérkezett a megújult gazdaságos 60 db-os Bye Bye Menopauza kapszula! Adagolás: napi 1-2 kapszula bőséges folyadékkal bevéve, származási hely: EU

Óriási kínálat szépségápolási termékeinknél

Megfelelő támogatással minden könnyebb

A MultiLady ezért egy komplex, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, gyógynövény-kivonatokat és Koenzim Q10-et tartalmazó étrend-kiegészítő felnőtteknek, kifejezetten nők számára kifejlesztve.

Az immunrendszer szervezetünk legfontosabb védelmi vonala

Ezért is fontos támogatni, hiszen folyamatos küzdelemben áll a környezetből támadó mikroorganizmusokkal.

MultiLady, szervezetünk segítése

Mindennapi aktivitásunk megőrzéséhez a testnek és a léleknek is támogatásra van szüksége. A MultiLady különleges összetételének köszönhetően megadja ezt a támogatást, így segít, hogy egészséges és boldog életet élhessünk.